1/10/2013

Rädlsan övervanns!

Mötet med barnmorskan gick ju toppen! Jag satt och vräkte ur mig alla mina farhågor och rädslor och samtidigt berättade för henne hela min historik då det gäller panikångesten, anorexian, sociala fobin.. Ja och allt annat. Då jag talade om att jag redan hade väckt en massa oroliga saker inom mig sa hon åt mig att lägga mig ner så hon fick känna på magen. Hon tittade på mig och sa "Jamen visst ligger det något här nere! Så du behöver inte oroa dig lilla vän!" Sen klappade hon mig på axeln och sa "Vi ska nog få ordning på den här graviditeten också ska du se!".

Hon skulle tippa på att det lilla pyret är unjefär 8-9 veckor i magen. Jag ska försöka äta något litet varje timme just för att försöka ställa om hjärnan och förhindra illamåendets nivå som hitills legat på topp hela tiden. Tröttheten kan man inte göra mycket åt förutom att jag får sova när jag är sådär fruktansvärt trött. Jag ska försöka komma ut och ta en promenad bara för en stund så jag får lite frisk luft.

Påtal om det! Idag gick vi en runda och det kändes så skönt! Dock ändå känner jag mig totalt slutkörd just nu men det var helt klart värt det! Gubben är iväg på möte med klubben och alla barn ligger. Så nu kan jag med gott samvete inta ryggläge i soffan och kanske somna jag med. Det skulle vara skönt att få göra en tidig kväll och sova en hel natt för att sen vakna och känna sig sådär skönt utvilad och full med energi! Det kommer! Inte nu i början men sen! Jag kämpar på och kan andas ut för ett tag!!

Nu en dusch innan ett försök till avslappning!

Inga kommentarer: