1/01/2013

Dagen till ära!

Ikväll mår jag inge bra alls. Mår i vanlig ordning illa. Och när jag mår dåligt är jag riktigt dålig på att äta. Hjärnan har automatiskt ställt in sig på att; mår illa + mat = kräks.. Dessutom är jag van vid att Inte äta något på morgon, typ frukost. Jag brukar ta något att äta runt 11-12 tiden. Så hela den här grejjen med att jag måste småäta lite men ofta även om jag mår dåligt går emot hela mitt tänk och mycket blir lite bak och fram för min del.

Ikväll har jag dessutom fått en jätte konstig yrsel! Då jag ställer mig upp och börjar gå så vinglar jag till och hela huvudet snurrar. Det här kan ju hända ändå då man ställer sig upp för snabbt såklart men jag är också mer eler mindre yr då jag sitter ner. Kan det ha med järnhalten att göra tro? Men min äldsta dotter fick jag äta järntabletter just för att den var låg och med andra något som heter Blutsaft, apdyr och smakar satan rent ut sagt! Ja, vi får se hur det står till med allt då det är dags för första mötet på mvc. Spännande!

Så, nu vet ju nästan alla, illafall ni som kikar in här, vilket är en hel del! Kul! Hoppas ni stannar kvar för att se utvecklingen! Dock ändå finns det något i bakhuvudet att det kan gå fel! Det kan det absolut göra och det kanske man ska vara beredd på eller ha i åtanke nu i början och vara lite extra försiktig med vad man stoppar i sig osv. Samtidigt kan man ju inte gå på helspänn och vara rädd stup i kvarten att det ska bli knas men jag tror att man reagerar på ett annat sätt om olyckan skulle vara framme. Jag kanske tänker lite tokigt..

Vi har fått väldigt många gratulationer, vilket värmer oerhört mycket! Det finns dom som bryr sig! Ska jag vara riktigt ärlig så var vi rädd för att berätta detta! Vi trodde folk skulle tycka en massa och kanske rent utav tycka att vi är dum. Ja om så vore fallet så får dom tycka det. Nu har vi tagit det här beslutet och det står vi för. Nu får vi göra det bästa utav situationen och det kommer gå bra! Det vet jag! Vi planerar och pratar hela tiden om det här även hur det ser ut långt i framtiden. Det måste man göra. Visst kan det förändras genom tiden, man anpassar sig för situationen men det är bra att ha ett mål att sträva efter!

Det blir en tidig kväll för mig. Är så gräsligt trött även fast jag sov till 13.30 idag. Att vara vaken fram till 02 på natten är inte min grejj hur trevligt och mysigt det än var igår. Stora donnan klarade av att hålla sig vaken till 12 slaget som hon var så bestämd över. Men hon ville ju se alla raketer och eftersom hon har tjurigheten både från släktet Fälldin och Viberg så är jag inte förvånad att hon klarade av det. Hon blev mäkta glad över att få se himlen fyllas med alla möjliga färger. Dom sov en bra stund längre imorse än vanligt och ikväll blev det sängen i tid. Får se om dom hinner ta igen sömnen tills imorgonbitti! Hoppas det!

1 kommentar:

Ingela sa...

Men herregud!!!!!! GRATTIS till er! Jag blir så oerhört glad för din skull! Du är en fantastisk mamma och även fast vi inte umgåtts på väldigt, VÄLDIGT länge så är du min vän som jag fortfarande tycker jätte, jätte mkt om! All lycka till er och hoppas det går bra! Kram <3