12/20/2012

Tröttheten trotsats med pyssel!

Jag känner mig mer död än levande idag! Vilket ös det har varit. Trots den makalösa tröttheten igårkväll fick jag inte sova nämvärt mycket inatt. Gubben gick med äldsta till skolan imorse tack o lov så jag hann lägga omkull mig på soffan en stund! Det behövde jag!

En tur ut till birsta med en massa spring under för kort tid resulterade i en stressad mamma. Lugnet tog inte slut då vi väl kom hem, nejdå! Här skulle det pysslas mitt uppe i alltihop! Barnen var hyper av glädje över att äntligen få göra tomtar och änglar som dom har tjatat om i två veckor nu! Med en hjälpande hand blev det både det ena och det andra. Men riktigt kul var det! Till och med gubben hade svårt att slita sig från kreativiteten!


Maten är intagen, klapparna som barnen ska ge är inslagna, disken måste göras och fler tavlor måste hinnas med, våra klappar ska slås in, måste ta en tur ner till Ica för att hämta de sista paketen! Japp, jag börjar känna mig lite smått stressad nu och tröttheten jag känner gör inte det hela lättare! Huvudet är som en enda smet.

I nuläget får jag INTE stressa upp mig! Jag har en hel dag imorgon och på lördag att göra det som ska hinnas med! Sen är jag ju inte ensam! Gubben är expert på att rycka in då jag har tagit mig lite vatten över huvud och hjälper mig så gott han kan. Guld värt! Sen är det inte meningen att jag ska göra allt själv, även om jag lägger över mycket just på mig själv.

Nu andas vi och tar det lugnt!

Inga kommentarer: