12/30/2012

Lugnet efter julruschen??

Äntligen! För första gången känner jag medlidande med alla dom som har julstress och blir som galen innan jul. Jag förstår också nu varför alla börjar så tidigt som möjligt! NU förstår jag!!

Känner mig totalt matt efter denna stress men dock ändå underbara helg! Mycket har hänt, mycket har blivit gjort och just nu har luften gått ur hela familjen. Barnen är glada men det märks att det tagit även på dom. En massa lek med alla dessa nya leksaker dom fick dagarna långa. Dom har samsat otroligt bra ändå, för att vara 3 mycket olika och minst sagt starka viljor.

Tröttheten jag kände innan blir allt värre och värre. Det spelar ingen roll hur jag vänder och vrider på dygnet, hur mycket eller lite jag sover så är jag lika trött. Sover jag inte en stund på dagen så är jag som en zoombie på kvällen! Har vi gjort något på dagen annat än att sitta hemma är jag mer än trött på eftermiddagen! Mår illa ena sekunden och hungrig andra.. Man blir liksom förvirrad.. Ska man äta för att man är hungrig eller ska man låta bli för att minska risken att kräkas.

Ja, det går väll till sig! Det har varit så otroligt mycket nu den senaste tiden. Har varken haft tid eller ork att sitta och skriva. Även om jag gillar det! Men nu har det lugnat sig för en stund. På nyår ska vi ha storfrämmande med ett helt gäng människor med god mat och hela köret! Hoppas jag orkar hålla mig på benen fram till tolv slaget, annars får jag ju skämmas!

Mina små kommer vara hemma och med så mycket folk så tror jag inte att det går någon nöd på dom. Många att prata och busa med!

Nu är det dags att göra sig klar för dagen. Gubben har fått sova en stund på förmiddagen eftersom han var uppe så tidigt i morse. Men nu är det dags att ta vara på denna dag! Kanske en tur med barnen i backen för lite bobb-åk!

Inga kommentarer: