12/15/2012

Liv, hopp och framtiden!

Snart har dagen gått och jag känner mig mer död än levande. Dock ändå är jag klar med beställningen så mottagaren fick komma och hämta den. Känns alltid skönt och som ett avslut på ett hårt nedlagt jobb. Inget ont som inte har något gott med sig, brukar man ju säga. Men tröttheten är ett faktum. Blir nog bara soffhäng ikväll och sen kvällen i tid trots att det är lördag. Jag har 3 beställningar till på G nu. Dock inga som måste vara klar innan jul, tack o lov.

Tänk, snart är vi där! Det är sjukt va fort tiden har gått. Det känns precis som att förra julen ägde rum för kanske bara några månader sedan. Det här året har bara flugit förbi. Många erfarenheter både på gott och ont, många händelser.. Men det bästa av allt är att min familj kommit varandra så mycket närmare. Nu har jag och gubben snart varit tillsammans i 2 år och fler är jag bombis på att det blir.

Nästa år kommer rulla på med många förändringar även då. Kanske en förändring som kommer bli den största och mest krävande av dom alla men också den mest underbaraste. Men det kommer gå bra! Allt ordnar sig och det är något vi som familj alltid lyckats med på ett eller annat vis, hur tufft det än varit. Det kommer bli tufft även nästa år, men vi ligger just nu på ett annat plan. Våran framtid börjar ta form och känslan jag har är att det bara kan bli bättre från och med nu.

Jag ser fram emot det kommande året med en syn av hopp, liv och framtiden!


Inga kommentarer: