12/01/2012

Kräks det inte inomhus så kräker det ner utomhus!

Snökaos hit och snökaos dit får man läsa överallt på facebook och i tidningar idag. Vissa är överlycklig och vissa hatar det! Människors underbara olikheter. Endel beter sig som om dom aldrig sett snön förut. Den kommer ju varje år så det är inte direkt en nyhet. Snökaos överallt! Men man känner att man måste yttra sig om det bara för att alla andra gör det. Ibland verkar det nästan vara som en tävling. Nu har vi 4 dm snö här, jamen jag har en halvmeter snö, ja men JAG har en hel meter!! Den ena värre än den andra.

Jag själv tycker att det roligt med snö just för barnens skull, för min egen tycker jag hellre om sommaren. Det är mysigt då det är juletid osv. Men jag blir inte helt lyrisk eller känner avskum.
Chilla peeps!!!

Så dagens uppdatering om våran kära magsjuka som verkar vara väldigt fäst vid våra barn just nu!
Inatt vaknade jag av hulkande ljud inifrån de smås rum. Yes! Cecilia kräktes ner hela sin säng.. Och sig själv! En dusch ta hand om matresterna sen bädda ner henne inne på Novas rum eftersom hon inte kunde sova och låg i våran säng med oss. Några timmar senare vaknade jag av ännu ett hulkande ljud från samma rum. Yepp! Den minsta av dom började kräkas. Upp i ilande fart, ta om hand och efter det uteblev sömnen för gubben. "Jag tar nattpasset jag älskling! Sov du så byter vi imorgonbitti!". Underbara karl!

Tror ni han har lagt sig än?? Nopp! Han är uppe och donar på även om han har en tjatandes kääring (hm karl) som vill att han ska lägga sig och vila åtminstone några timmar! Men är man tjurig så är man. Han kommer tillslut decka i soffan som han brukar göra då han är alldeles för trött.

Barnen ligger återigen nedbäddad i soffan och även denna dag kommer förmodligen bestå av filmtittande. Imorse var dom oförskämt pigg och man undrade om dom verklgien var sjuk. Nu har det dock tagit ut sin rätt. Helt slut och mår illa hela högen!

Men dom är duktiga! Klart att det är jätte tufft att vara sjuk! Det är säkerligen lite skrämmande också. Men dom gör det toppen allihop!

Jag som trodde att det var på bättringsvägen men Tji fick jag! Nu håller vi tummarna för att jag och Håkan klarar oss!!! Tillbaka till att ta om hand sjuklingarna!

Inga kommentarer: