12/01/2012

Julen är här!

Han där uppe har visst tagit en paus i sitt snytande på oss här nere! Inte en minut för sent! Lider med er som är tvugna att skotta! Been there done that då man bodde i hus! Men det har faktiskt sin charm det med! Snacka om träning man får av ne!

Just nu känner jag mig totalt slutkörd! Jag har hållit igång praktiskt taget hela dagen med de små.´Men idag har jag inte haft skavsår på mina fötter av allt spring som man vanligtvis lätt kan få som småbarnsmamma, nopp, efter idag har jag rejäla djupa skavsår i öronen! Springer dom inte omkring så nog ska dom prata och inte lite heller, en hel världshistoria ska berättas, helst tre!!

Men dom är go också.. Ibland kan det blir för mycket bara då man måste koncentrera sig på massa saker samtidigt. Men man är ju supermorsan!

Idag avtog kräkningarna och till kvällen var allihop pigg. Varsin omelett med morotssallad till blev det far på dom. Gode gud låt det bli en lug natt och pigga barn imorgon!!

Jag har dock ändå hunnit med att sätta upp granen och två ljusstakar, viktigt en massa tvätt och gjort middag. Gubben lyckades trotsa sin tjurighet (Hm.. Lydig man är en lycklig man;)) och gick och la sig och sov i några timmar. Imorgon blir det stryka gardiner och sätta upp dom. Småpiff med lite lulllull och grejjer.

Vi fick jul tillslut! Jag som har känt mig så stressad!
I can do it!

Inga kommentarer: