11/18/2012

Söndag!

Gisses..
Fick världens längsta sovmorgon idag. 12.30 vaknade jag av gubben gälla röst "Älskling godmorgon, klockan är halv ett". Hoppa upp ur sängen av panik då klockan var så mycket. Jag måste ha sovit hårt då han till och med hunnit dammsugat. Härligt med sovmorgon dock ändå oroar jag mig för hur jag ska finna sömnen ikväll.

Idag är gubben på airsoft och alla barn har jag själv. Skönt med lite ensam tid och energin lär nog gå åt ändå. Det var flera veckor sedan han var iväg på något spel nu så det här kommer göra gott för honom. Han behöver sina intressen som gör att han får slappna av, göra det han tycker om, komma hemifrån då han blir väldigt påverkad av att ha 3 barn, en sambo och nu sin egen sjukdom att tänka på. Jag är lite mer van att ha en massa ungar runtomkring mig. Jag kommer från en sådan familj så att säga.

Haha, nu då jag var in och kika till barnen inne på deras rum så har dom dukat upp fint, gjort lådsas tårta och en massa gott, släckt ner till mysfaktor. Goingar!

Idag blir hela våran familj bjuden på fin middag av finaste Jessica. Tacos står på menyn. Längesen vi åt det men det är ju såå gott och hyffsat nyttigt. Barnen älskar det och den där gräddfilen är nog viktigast av alla ingredienser. Kladdigt och gott!

Så. igårkväll påbörjade jag återigen en ny tavla, som egentligen är två men ett nytt konstverk då, om man kan kalla det för det. Får se vad det blir i slutändan. Nu har jag också börjat med att tvätta bort, måla över några gamla tavlor som inte alls är på samm nivå som mina nuvarande. Jag har utvecklats endel sen de jag gjort tidigare. Det känns lite som att jag suddar ut det gamla och tar in allt det nya. Känns skönt och som att jag gör ett avslut. Jag påbörjar mitt nya liv med nya och starkare krafter liksom, om det låter vettigt. Dessutom får jag fler dukar att göra nytt och bättre av! Alla målningar jag har gjort har jag fotat så dom kommer alltid finnas kvar iallafall på ett vis.

Har blivit mycket snack om målning den senaste tiden men det är den som står i centrum för mig just nu, utöver min familj. Jag måste ha något där jag laddar mina batterier eftersom jag kämpar ända in i det sista för ett bättre liv!

Inga kommentarer: