11/30/2012

Sjuklingen på bättringsväg!

Ja denna dag har varit allt annat än en vanlig dag. Nova har legat och kräkts och så fort hon fått nåt i magen har det kommit upp lika fort. En massa vatten och 2 glas avslagen cola så verkar det har vänt. Hon har ätit kräm mitt på dagen, sen en powernap på en timme av utmattning och nu i eftermiddag gjorde jag Omelett på hennes begäran. Att hon kom och tänka på just omelett förvånar mig lite. Men det är samtidigt mycket protein i ägg vilket hon behöver då hon blir sjuk. Hon får liksom det hon helst vill ha nu just för att hon ska äta överhuvudtaget! Man vet ju själv hur det känns då man är sjuk. Bruna bönor låter inte riktigt lockande då man har diarré och pruppanfall från båda hållen!

Så vi andra i familjen har haft en film/barnprograms-dag. Trist men ändå skönt att bara vara för en dag. Alla bäddade ner sig med var sitt täcke och bara mår. Middagen är avklarad samt disken och nu unnar vi oss var sin skål med glass. Verkar än så länge gå bra för stora donnan att få i sig det!
Strax efter middagen klagade gubben över skum mage, så vi lär väll åka dit allihop innan detta är över. Men den verkar dock ändå bara hålla i sig under en dag! *Peppar peppar*

Agnes har rullat in sig i täcket som en liten korv!
 
Mamma fick både rygg och huvudmassage av Cecilia!
Mammas lilla sjukling helt utmattad!
Mammas lilla Cecilia myser för fullt!

Inga kommentarer: