11/29/2012

Självförtroendet växer!

Idag har varit en relativt lugn dag! Minsta kräktes imorse men sen blev det inget mer med det. Hon har varit pigg hela dagen dessutom. Skönt det iallafall! Nu hoppas vi på att det förblir så!

Min yoghurt glass blev en hit för de två små. Dock ändå så blev den väldigt hård men fick tipset att lägga i lite mer yoghurt så det nästan rinner liksom, då blir det typ lite sorbé liknande. Bättre lycka nästa gång alltså!

Idag introducerade jag ett annat alternativ för blodpudding till middagen för våran familj. En sallad med rivna morötter, vitkål, sallad och lingonsylt. En hit för den minsta men då inte för de två större. Keson dock gillades av alla! Det är lite knivigt det där att lyckas hitta något som alla i familjen tycker om som är både billigt och nyttigt. Att introducera nya maträtter för barn är då allt annat än lätt. Om dom fick välja hade dom valt pannkaka eller köttbullar och mos varje dag. Funderar på om man ska försöka mixa i något proteinrikt i potatismosen. Men vad skulle det vara? Tåls att fundera på!


Svärmor kom också på besök! Känns så skönt att man inte behöver vara "rädd" längre. Att jag och mina barn kan vara oss själva och att det är okej! Mycket låg i mig, det vet jag. Väljer man att sitta och gruvas över att en ångestattack ska komma så blir det inte bra istället för att försöka lägga det åt sidan, andas och koncetrera sig på samtalsämnet och kunna prata.
Känns också skönt att kunna ventilera, få veta saker man inte visste som ger en mer perspektiv om saker. Barnen älskar då hon kommer! Det blir som en slags höjdpunkt i tillvaron. Idag kom hon med varsin julkalender och barnen blev överlycklig. Nu väntar dom med spänning till lördag då det är dags att öppna första luckan!

Idag var jag på möte och fick då höra dessa ord; "Nathalie jag beundrar verkligen dig! Du är en stark kvinna!". Känns skönt att höra ibland! Självförtroendet lyfts en aning. Att det man kämpar så hårt för ger lön för mödan liksom, att jag blir allt starkare.

Ikväll blir det tända ljus och målning för hela slanten!

Inga kommentarer: