11/13/2012

Ny inspiration!

Dagen började med skjutsning till dagis/skola, upptäcker att det inte går att se ut genom rutan för vämrmen är puttsväck. Så, vi kom bara till Novas skola och fick lov att vända där, det gick inte att se något alls tillslut. Så idag har de två minsta varit hemma och busat. Jag fick tillfälle att lägga omkull mig en stund under dagen vilket jag behövde mer än väl! Sömnen inatt räckte inte för att min sömnrytm ska bli som normal igen. Ska lägga mig i tid ikväll och det med basta!

Sitter och kikar runt lite inspiration för nya tavlor och jag tror jag har kommit på en grejj jag så gärna skulle vilja testa på! Vackrare konst får man fasen leta efter (beroende på vad man gillar)! Jag blir så till mig och vill börja på direkten och måla i massor då man hittat något man får en såndär "power-inspiration" av! Sen är dom väldigt eftertraktad och dyr!
Hihi! Såå spännande!!

Fick en tavla såld idag och har ytterligare två reserverad! Så jäkla skojj så det finns inga ord! Och responen jag får av min konst är så grymt härlig och jag försöker verkligen suga åt mig av alla dom positiva ord!

Myskväll!

Inga kommentarer: