11/08/2012

Man ska ha tur ibland också!

Dagen har varit fullproppad med struktur och ordning och reda. Har gått igenom alla säckar med kläder som en viss herre tömde ut mitt på vardagsrumsgolvet igårkväll. Idag har jag kollat igenom allt, satt pris och lagt ut i min "lilla" loppismapp på Facebook. Har redan fått några smånapp. Hoppas det blir fler! Ligger ju allt mellan himmel och jord där. Korsetter, barnkläder, prylar, kläder i Small och kläder i XLarge. Så den är väldigt alternativ. Dock inga herrkläder. Men då gubben har sorterat sin garderob kanske det tillkommer lite.

Nu har vi också kikat på olika loppisställen att änmäla oss till. Vi har ju så grymt mycket som man hellre säljer än att ge bort. Vi behöver dessutom pengarna lika mycket som någon annan. Få se vart det bärhän. Har alltid älskat loppisar, risken är stor att man hittar något megafynd. Kommer ihåg för några år sedan då jag hittade en bänkdiskmaskin för 300 kr fullt fungerande, ända tills jag min smartpanna la i flytande diskmedel istället för tablett. Diskmedel som diskmedel tänke man då, idag tänker man hur dum får man inte va!? Tja, man lär sig av sina misstag även om det kanske var en självklarhet för andra.

Ikväll är gubben och min äldsta på klubben vilket innebär ensammys för mig och lillan. Fast hon har tagit beslag på våran kisse så jag står inte närmast på myslistan just i denna stund och att försöka bräda kissen är lönnlöst. Hon brukar alltid krypa upp hos mig då hon börjar bli trött ändå.

Sen har jag fått suttit och vänta nere i trapphuset i ca 45 min samtidigt som jag frågat halva boskapet  i hyreshuset då dom gått förbi om det är dom som har tvättid ikväll. Japp, jag glömde bort att gå ner innan tvättiden tog slut. Då låser dom dörren och turen går över till nästa som har tvättiden efter och endast dom kommer in. Jag drog en chansning och ringer till min granne som fixade bilen åt mig igår och tur i oturen så är det just han som har tvättid efter mig!!!! Man ska då faen ha turen på sin sida ibland!! Underbart!

Så, min kväll kommer bestå av att vika 3 korgar rentvätt, men denna gång med gädje!!

Inga kommentarer: