11/27/2012

Framtiden börjar ta form!

Så vad har denna dag att erbjuda då? Jo! En massa äcklig blöt slask och tvättid!
Skönt att få undan berget med kläder dock! Annars är det en vanlig dag!

Igår då vi var iväg på Dollar såg jag att dom fått in en massa olika dukar. Fler alternativ än dom haft förut. Överlycklig blev jag så jag haffade lite olika och fick hem hela 12 st dukar. Yaay! Här ska målas som bara den! Tyvärr tycker jag inte att dollars dukar är ett alternativ man ska välja om man kan tänka sig att gå upp några kronor i priset! Men för en familj med låg inkomst som oss så får man tänka lite annorlunda. Chlaes Ohlsson har väldigt fina och relativt billiga dom med. Men denna gång blev det dollar helt enkelt!


I Söndags då Håkans familj kom på besök fick jag så mycket beröm av mina tavlor. Svärmor köpte till och med en utav hennes favoriter! Så kul! Dom ska även hjälpa mig med att hitta olika kontakter lite varstans så jag kan få in en fot, kanske utställning eller liknande! Våra vänner ska hjälpa mig med att bygga upp en hemsida där jag lätt ska kunna göra reklam och lägga upp mina konstverk.

Känns så overkligt att allt faktiskt börjar komma i rullning. Det jag verkligen lägger min fokus på, mitt sätt att ladda mina batterier på, min passion börjar ta form. Jag tror faktiskt att det kan bli något utav det här. Man måste ju satsa för att komma någon vart! Spännande!!

Inga kommentarer: