11/18/2012

Ett bra slut på veckan!

En riktigt trevlig kväll! Mycket skitsnack och mycket att stoppa i munnen. Min yngsta åt 3 tacobröd!! Jag fattar inte vart hon får plats med allt i sin lilla lilla mage, plus en liten skål med efterätt i form av glass, kex och mandarinklyftor. Hon har dock ändå alltid varit ett litet matvrak och helst vill hon äta med hela ansiktet. Men hon är charmig och jag har alltid glädjts åt hennes aptit. Man märker direkt då något är galet med henne för då äter hon mycket mindre än vanligt. Jag blir förundrad då det heller inte syns på henne kroppsmässigt att hon har stor aptit. Inte för att jag skulle klaga om hon fick lite mer hull på sig. Dom små behöver inte mycket, men lite extra hull eftersom dom springer av sig det innan dom blir äldre, dom behöver det där lilla extra.

Det är så skönt att ha någon att prata med, någon som bara kan lyssna och komma med saker som man själv inte tänkt på. Det ger en lite mer tid att tänka och utbyta olika saker mellan varandra. Man får ett nytt sätt att se saker på. Sen att överhuvudtaget ha sällskap är skönt även om jag är en "ensam varg" som hellre sitter hemma och påtar på med mina egna ideér än att vara bland en massa människor. Ibland är det roligt men det finns en gräns för mig. Det är så lätt att man hamnar i en egen liten bubbla och där förblir man vilket är helt galet. Men jag kommer sakta men säkert ur den. Den töjjs liksom ut och jag kan välkomna fler i den ju mer tiden går. (Om det finns nån logik i det)..

Så, den där yberlånga sovmorgonen jag fick idag var väl behövlig. Känner mig trött nu iallafall. Jag hann dock inte göra det jag planerade igår men jag hinner det imorgon. Måste bygga upp ett mod inom mig först, vilket är så grymt svårt. Den smällen tar jag som sagt imorgon! Nu väntar en varm härlig dusch för att sen krypa ner i sängen. 

Inga kommentarer: