11/05/2012

En vardag!

Sådär, en vardag till ända. Känner mig helt slut. Har gått runt i hela lägenheten och plockat och donat. Hallen såg ut som ett bombnedslag efter att barnen bara kastat av sig alla kläder. Får sätta in en sorts rutin där snart tror jag! Tänker då inte vara med om då dom blivit 16-17 och bara slänger sina kläder vind för våg och jag blir den där mamman som städar mina tånåringars rum!
Men den önskar går nog i kras ganska fort är jag rädd. Men bättre att börja i tid!

Barnen är nybadad, nyklippta och målade naglar och nu ligger dom och sussar gott för natten. Eller hm.. en av dom iallafall. Den andra ligger med utsträckta händer av rädsla för att kleta bort nagellacket även fast det torkat för längesen. Go hjärtat mitt!

Nu verkar håret sitta kvar. Har borstat det flera gånger och inga hela stripor av hår lossnar. Tack gode gud! Gruvar mig dock inför nästa dusch.. Tänk om det blir som gummi och hela bibban faller av... Det skulle vara skräckscenariot! Jag har heller inte varit sådär riktigt korthårig mer än då jag var liten och blev helt förstörd då min mamma lät mig få gå till en frisör och välja en såndär klassisk page-frisyr. Ojojoj, vad skäll hon fick av sin lilla 9-10ich-åring.

Känner att jag skulle vilja måla.. Men vad. Inspirationen är som bortblåst just ikväll. Sen känner jag mig lite lat. Orkar jag verkligen ta fram allt för att sen ta undan det nu då jag plockat undan så fint!?
Tja, har ju några timmar kvar av denna kväll eller så gör jag en tidig en. Skulle vara skönt det med!

Det återstår att se.

1 kommentar:

Ingela sa...

Du vet om att även vi människor "byter päls" och skinn ibland va? Ca 7 år emellan brukar det vara. Hår tappar vi varje dag vissa perioder mkt och andra lite. Stress är en STOR faktor att man kan tappa mkt hår. Tror inte du behöver vara orolig, du blir inte flintskallig. :) Det märks ju mer om man har långt hår än kort. Vissa som har kort hår (särskilt män) säger att dom aldrig tappar hår! Men de stämmer inte... Bara det att det inte märks. :)
Ta hand om dig! Kramar