11/06/2012

En tisdag

Väl hemma efter en eftermiddag på klubben. Jag gjorde riktigt bra ifrån mig. Var inte rädd för att göra bort mig utan bara körde gärnet! Fick beröm av gubben till och med som tyckte att jag dansat bra. Det känns så grymt skönt! Vissa gånger är bättre än andra. Det är bara att acceptera. Men jag är nöjd och tänker suga på den här karamellen ett tag till.

Barnen älskar verkligen att vara där ute. Dom har nu införskaffat lite smått och gott i leksaksväg så att barnen inte sitter sysslolösa och dessutom på nedervåningen. Så medan föräldrarna går kurs eller har träning kan barnen vara därnere och slippa tjoa och tjimma precis utanför golvet. Hur toppen som helst!

Satt och skissade lite idag på några bilder jag tänkte prova vattenpennorna med. Gjorde en bild på en blomma som inte alls blev så lyckad men efter lite retuch kanske det blir något. Vi får se.
Måste göra något kreativt snart innan jag spricker! Man känner sig alltid lugnare efteråt då man fått suttit och inte behövat tänka på något annat än det man håller på med. Men vissa perioder finner man ingen ork. Dom är korta men jobbigt då dom väl är.

Ska tvinga ner mig i målarställning, ta fram papper och pennor så finner jag kanske bot på den.

Inga kommentarer: