11/15/2012

En lyx utöver vardagen!

Jaani! Vart ska jag börja! Känner mig fortfarande hög efter filmen vi såg. Yes, jag är en utav dom där brudarna som är totalt såld vid Twilight serien. Efter första filmen köpte jag alla böcker och hade läst ut dom kort därefter.

Men! Jag ska börja från början! Innan mötet idag kände jag mig så otroligt nervös. Väl där inne ville jag bara krypa undan och gömma mig. Men det gick trots allt toppen. Nu börjar det hända grejjer och allt kommer rullar på. Möte med AF inom kort för att påbörja ett samarbete för kommande praktik. Eller rättare sagt, arbetsträning som dom så fint kallar det.

Jag känner mig taggad! Är ruskigt förväntansfull samtidigt som jag är rädd för att slå bakut eller att jag kommer backa. Men med stöd från alla håll och kanter så kommer jag klara av det. Jag är starkare nu än jag var för ett år sedan! Jag kan!

I eftermiddag blev jag som sagt bjuden på middag på en fin resturang av goa vänner, ett glas vin till maten (på en torsdag dessutom) och efter det såg filmen Breaking Dawn, på bio! Som jag har väntat på denna film och mycket bättre än jag förväntat! Dom gjorde dessutom en liten twist men jag tänker inte spoila något för er som inte sett den än. En underbar kväll!

Kändes konstigt att sitta på resturang och bio utan Håkan. Jag har max varit i väg och gjort något sådant utan honom kanske 2-3 gånger sedan vi blev ett par. Samtidigt var det skönt att få komma ut och tänka på något annat än barn, tvätt, städning, sambo, ekonomi m.m.m. Och allt det där som hör till livet som förälder till fler än 1 barn. Att få sig en liten men ack så stor lyx för mig var värt så otroligt mycket!

Är obeskrivligt tacksam för denna kväll! En höjdpunkt for sure! Kommer leva länge på det här!

Inga kommentarer: