10/06/2012

Tiara-makeing efter avundsjuka!

Så, då har denna lördag susat förbi. Denna dag har bestått av att göra prinsesskronor åt alla tjejer! Min minsta ska ha maskerad på fredag och självklart ska hon vara en prinsessa! Så mammsen får allt sätta sig ner och sy en liten prinsessklänning till veckan! KUL! Längesen nu som jag sydde en maskeraddräkt! Gjorde alltid det förr till flickorna då dom va mindre. Dom blev såå söt!!

Igår gjorde jag en annan habrovink till krona med ståltråd, pärlor, diadem, tyg för att klä den med och en limpistol. Idag kom jag på`ett annat sätt att göra för att få den ultimata tiaran! Jag tog ett utav mina gamla runda örhängen som jag aldrig kommer använda eftersom dom just är alldeles för stor och fäste de olika partierna på den istället! Klädde örhänget med tyg och VOILAA!! Gulligt inte sant? (Tagit kortet i lite fel vinkel, but you get the point!)
Blev precis klar med dom så det ska bli kul att se flickornas reaktion!
Jag kan ju inte göra EN krona och tro att det inte skulle bli avundsjuka bland alla olika starka viljor som tjejerna har! Nopp! Jag fick snällt sätta mig ner idag och lugna den. Efter jag sytt Cecilias klänning så kommer jag säkerligen måsta sy två till. Men det gör jag såå gärna! Älskar att sy små maskerad grejjer med en massa krimskrams på! Det som är nackdelen är att man inte har de grejjor man skulle vilja för att kunna göra den perfekta klänningen. Men man tager det man haver och gör det bästa utav det! Som allt annat. Kreativiteten får sprudla lite extra bara och det är ju så man utvecklas!

Inga kommentarer: