10/23/2012

Nya tag!

Barnen hemma och mellisdags!
Då jag kom på dagis för att hämta lillan säger fröken "Men titta Cecilia, mamma är här nu!".
Cecilia ser sig omkring, tittar på mig, och fortsätter titta vidare, förbi.
"Men Cecilia här står jag ju!" säger jag. Cecilia tittar återigen på mig och säger "Men DU är inte min mamma!". Haha! Jag färgade håret idag. Blev ingen städning. Men det behövdes eftersom färgen var riktigt urtvättad och utväxten började bli för lång.
Men jag har ju en dag imorgon också som jag hinner sopa av lägenheten på.

Det är faktiskt väldigt uppfriskande att göra någon förändring på sig själv ibland då och då. Man får tillbaka en gnutta självförtroende och man känner sig mer fräch. Det här behövde jag. En liten förändring helt och hållet för min egen skull. Trodde ett tag att det skulle gå åt skogen eftersom jag färgade det svarta först. Det övre håret blev då grått och jag blev livrädd.. Bestämde mig för att ta blonderingen i samma veva. Då försvann det gråa och nu är det precis så som det ska vara. Lite röda slingor kvar efter jag missat lite men det kan ju ha sin charm det också.

Ikväll har vi bestämt att vi ska på klubben och träna. Jag har ångrat mig. Vilket jag innerst inne visste att jag skulle göra. Jag var en idiot som trodde att jag skulle kunna vara utan dansen. En jubelidiot! Så jag tar nya tag och denna gång tänker jag inte sätta upp för höga krav på mig själv. Det är så lätt hänt att glömma bort det där. Men då får man på något vis påminna sig. Får se hur det går. Jag ska åka dit med inställningen att det är kul, jag dansar för att det är roligt! Kommer träna på det tränarn har sagt men jag ska också ha kul!

Inga kommentarer: