10/01/2012

Njutning!

HEMMAAA!! Yepp! Redan! Jag var hemma vid niotiden! Jag och mitt lilla åk! Min lilla skruttpärla som jag ska sköta och ta om hand ända tills tändstiften sotar igen och motorn tagit sina sista "andetag". Haha dålig jämförelse.. Märks hur mycket jag har glömt då det gäller bilar. Men basic sitter kvar och tur är väll det!

Denna morgon var defenitivt inte så som våra vanliga mornar. Mammsen var totalt avslappnad. Barnen klädde på sig, jag gjorde frukost sen satte vi oss i lugn och ro i soffan och tittade på barnprogram. Efter det tog vi på oss ytterkläderna och GICK till bilen. Inte sprang för att försöka hinna med en buss, ingen stress över min ångest, ingen ågren över att sitta i en buss i över en timme.

En totalt lugn och fridfull morgon och barnen var detsamma. Märktes på dom att det är en bra förändring! Lillan var lugn även hon och ingen spärr behövdes luckras upp. Vi hann till och med byta kläder efter hon spillt Oboy på sig i lugn och ro utan irritation och stress. Såhär vill jag ha det jämt! Åh låt det vara såhär resten av våra framtida mornar!!

Har precis ätit frukost! En redig frukost! Varm Oboy, hårdbrödmackOR med leverpastej och saltgurka! Och vad jag njööt! Kunde äta utan att ha ångesten i halsgropen med vetskapen att jag om bara någon timme måste göra mig iordning och åka den där nedrans bussen. Man finner inte den där matlusten i det fallet. Nu är jag mätt och belåten och alldeles varm inombords!

Idag kommer Håkans lillfia hem igen! Guud så härligt att hela familjen blir komplett igen! Det saknas liksom alltid en liten bit men ack så viktig varannan vecka! Men så är det och man får acceptera det. Man ser fram emot då hon är här och myser lite extra mycket!

Så, ikväll är det städ och tvätt på schemat sen ska jag börja med ytterligare en tavla. Ja, ni ser! Det kanske finns hopp för mig ändå! Allting börjar rulla på, livet rullar i rätt riktning. Jag tänker fortfarande inte hoppa av glädje ännu. Jag har mycket arbete kvar! Men jag är på rätt väg! I min takt så blir allt mycket lättare. Men bit för bit börjar hamna på sin plats!

Inga kommentarer: