10/03/2012

Lyckliga barn över det lilla!

Idag stod det storhandling på vårat dagsschema! For ut till birsta för att handla på Willys och självklart blev det besök på lite andra ställen med. Då vi var påväg hem droppa vi förbi fyndlagret också eftersom jag behövde ramar till mina skisser jag ska göra. Hittade både ramar och lite presenter till min yngsta som snart fyller år! Lika bra att ha det gjort redan nu.

Väl där kunde vi inte låta bli att bli totalt kär i ett badkar man egentligen ska ha ute. Vi fyndade direkt! Eftersom både jag och gubben är ganska händig av oss så lyckades vi fixa till så det nu går att använda det inne i badrummet också. Håkan blev lite orolig för att det inte skulle passa samt hur sjuttsiken vi skulle få UR vattnet då det badats färdigt. MEN; med en borr, limpistol och en diskpropp ordande vi det! Nu går det hur lätt som helst att tappa ur då det har badats klart och bara sätta dit proppen när det återigen är dags.

En lite reserverad Cecilia kom ut ifrån badrummet efter att ha tvättat händerna och säger "Maaamaa! Det är nått jöött inne i badjummet!!" Vi; "Nemen!! Hur i hela friden har den kommit dit? Har NI satt in den där??" Och skrattar! Barnen blev helt lyrisk då dom väl förstod vad det var! Självklart var dom tvungen att inviga den nu ikväll!


150 kr för en sådan tackar man inte nej till!
Det behöver inte kosta multum för att göra sina barn lycklig!

1 kommentar:

Mamma sa...

En sådan skulle ju vi ha till de små också!! Har de fler och hur stor är den???