10/17/2012

Kissemisse

God förmiddag världen!
Jag verkar vara fri från min feber! Jäkligt konstigt det där! Men men, basiluskerna har sitt eget lilla liv. Jag är glad om det är över!

Imorse försov jag mig. Vaknade 7.30. Vanligtvis brukar vi börja ta på oss ytterkläderna 8 för att hinna till Novas skola 8.30. Barnen tröck i sig macka och Oboy utan barnprogram denna morgon. Så kan det bli ibland. MEN jag fick sova! Jag fick sova hela natten!!! Dock gick vi och la oss sent då jag egentligen hade planerat att gå och lägga mig tidigare än vanligt.

Men det blir oftast sådär. Man drar ut på tiden att lägga sig, dumt nog! Gubben kom hem vid 22 och då vill man mysa och prata om den gågna dagen.

Vårat nya lilla tillskott är ju helt underbar! Världens goaste misse! Kommer upp till oss i sängen på kvällarna och är såå kelig. Nu idag hade vi en liten mysstund och den lilla kelgrisen stryker sig upp över halsen för att sen lägga sig på mitt bröst. Så fort jag vände på huvudet och tittade mot tvn så jamade han. Snacka om behov av uppmärksamhet den lille har!

Våran andra kisse är inte lika glad. De båda börjar komma varann allt närmare dock. Igår låg Lotus (Äldre katten) och tvättade lillen tex. Så det går framåt. Men det märks att han har märkt av förändringen. Ligger numer inne i våran säng och inte ute i tv-rummet i soffan längre. Men det kommer väll med tiden. Vi försöker rå om dom båda två lika mycket.

Inga kommentarer: