10/02/2012

Härliga dag!

Härliga dag! Har känt mig ovanligt positiv!
Min lilla men ack så charmiga skrutt går fortfarande och idag fick hon en lite decor dessutom! "Nu blev du omkörd av en BRUD"-decor på bakrutan. Haha! Har köpt toning som jag ska sätta fast på rutorna bak också någon dag. Sen lite annat krimskrams med det får man ta i ett senare skede. Känns som att man måste ta det som är det viktigaste från början såklart! Har några grejjer som jag måste meka ordning.. Eller inte jag, det får jag lejja någon annan vänlig själ att göra eftersom minnet är bra men kort!

Nu ligger två små och den stora är på klubben tillsammans med Håkan. Skönt för henne att få vara utan småttingarna för en stund och bara få vara en stor tjej. Det behöver hon! Sötjejen blev så glad då vi förklarade det för henne! "Jaaa mamma det vill jag verkligen!". Japp, vi har lyckats igen! Får se hur kul hon har haft det då hon kommer hem lite senare! En nyfiken mamma sitter här!

Minsta som kom igår gav mig en bamsekram då vi kom hem och munnen gick i ett på henne som vanligt! Gud så duktig hon är och det går så otroligt fort!! Mystjejen!

Ska ta och försöka få i mig lite kvällsfika nu. Kanske ett glas varm Oboy och en Tekaka med ost. Mmmm!! Livet känns helt ok nu mina vänner! Och det känns så skönt att jag bara får vara utan en massa stress som höll på att ta knäcken på mig. Det är nu jag får tid till att jobba med mig själv och min familj, min framtid tillsammans med dom! Till veckan har jag ett avstämningsmöte tillsammans med FK! Spännande som tusan! Där ska vi prata om framtida jobb osv. Ser fram emot det samtidigt som det är nervöst! Men det kommer bli toppen!

Inga kommentarer: