10/08/2012

Framtiden!

Men God morgon världen!

Sitter här med mitt varma glas Oboy, flickorna har precis fumlat i sig lite gröt och sitter nu och gottar i sig lite russin samtidigt som barnprogrammen går på tvn. En lugn och skön morgon! Håkan ligger och sover den sömntutan! Efter lämning på dagis och skola ska vi fara ut till birsta och hämta ett helt paket med olika barbies med tillbehör som vi tänkte ge i födelsedagspresent. Om två veckor ska vi fira min lilla men ändå stora tjej som fyller hela 5 år! Hon fyller egentligen nu den 13e men då har pappsen privilegiet att få ha henne. På tiden! Han har alltid lyckats jobba då flickorna fyller år. Så det blir nog roligt för dom! Så då kör vi igång med kalas nästa helg istället.

Ännu en födelsedag där jag blir påmind om hur lång ifrån våran släkt vi bor! Inte alla gånger dom har kunnat komma ner. Vilket känns trist! Men har full förståelse över det och vi har ändå lyckats fixa till det så det blir en toppen dag för barnen i vilket fall! Men att vara samlad allihop är dock ändå en helt annan grej! Det blir bara våra närmaste. Vi har sagt det att då dom fyller 6 år kan dom börja ta hem kompisar och ha ett "riktigt" kalas.

Igår var jag till min terapeut! Som vanligt ett väldigt nyttigt samtal. Det känns som att det är nära slutet nu.. Alltså inte så som det låter utan som om jag är redo för nästa steg! På måndag har jag ett möte med FK om framtida jobb och lite info om hur allt kommer gå till! Jag tänker inte sticka under stolen med att det känns nervöst men jag är ändå taggad! Min högsta önskan under hela det här året har varit att få komma ut i arbetslivet igen..

Det känns bitterljuvt faktiskt! Jag har jobbat i ex antal år och helt plötsligt tog det stop och måste börja om på ruta ett. Men denna gång är det annorlunda! Nu finns det möjligheter för mig att välja lite mer än tidigare. Jag tänker dock inte gå tillbaka till det jobb jag hade innan, inte på en gång. Det får bli senare då jag lärt mig att inte stressa upp mig för minsta lilla och samtidigt inte tar på mig för mycket än jag klarar av!

Jag måste komma ihåg att försöka ta det lugnt nu! Att andas och bara ta saker som dom kommer och göra det bästa utav det! Detta kommer bli toppen både för mig och min familj!

I´m on my way!

Inga kommentarer: