10/20/2012

En glad mamma över att återigen ha lyckats!

Direkt på morgonen började stressen! Panik över att vi hade försovit oss och inte hade någonting klart inför kalaset. Håkan började baka, jag började städa, fixa tårtorna, duscha och gjorde mig iordning.

Klockan 12 var vi klar och 14 kom svärmor. Vi kunde alltså ta det lugnt i två timmar plus/minus. Sen kom mamma och mormor med småsyskon. Så härligt att träffa dom igen! Man har så mycket att prata om. Ta igen liksom. Mina småsyskon som är ca 2 och 4 år blir så glad då vi träffas och det ska såklart busas. Jag känner mig hel då jag är med min familj på ett annat sätt än vad jag gör annars. Vart logiken finns där har jag ingen aning om men det är trots allt så det känns.
Tillvaron är så som jag är van vid då alla är tillsammans. Bättre än så kan jag inte förklara.

Efter det kom två goda vänner på besök. Jag hann inte träffa dom så länge innan jag skulle följa med mamma ut till biltema. Men en liten stund iallafall. Vi har haft så mycket för oss med dansen osv. så man har inte hunnit träffas så ofta.

Min andra syster (som jag kallar henne) Isabelle kom med också. Som jag har saknat henne! Vi var tillsammans jämt under första tiden vi flyttade ner hit. Många olika bus och hon var barnvakt ofta då vi var ute på dans. Men det är så lätt hänt att man glider lite isär för ett tag då båda har så mycket i livet. Det är bara att acceptera och bara man vet så finns man ändå där för varann då det gäller.

Just nu känner jag mig tömd på energi. Hur underbart det än är så är man så eksalterad då man äntligen får träffa familjen att man spänner sig på något vis och då alla väl åkt hem så går all luft ur en. Fast på ett bra sätt. Man är glad att man fått träffa alla.

Jag hann med min tavla! Tänk att hon blev så glad över en tavla. Min mamma sa; "Nathalie tänk på att det där är den värdefullaste gåvan av dom alla!". Ja, så är det ju. Jag har inte tänkt så. Denna kommer hon vilja ha kvar under hela livet som minne av sin mamma liksom. Eller ja, man vet ju aldrig. Men man kan få hoppas!

Ett glas vin och chips tillsammans med tvätt-kväll i tvättstugan resten av kvällen.
Sen blir det sussa här! Hoppas man får sova som en gris!

Tack alla inblandade! Betydde otroligt mycket för mig och inte minst för min lilla dotter!

Systrarna Fälldin!


Inga kommentarer: