10/26/2012

Egentid!Ikväll är gubben på bio och efter det ska dom ut och äta gott med fint sällskap! Jag unnar honom verkligen det här! Det var väldigt längesen han gjorde något själv på ett sånt sätt med sina kompisar. Så mycket som även han kämpar så är han väl värd detta! Få komma ifrån och bara vara han utan en massa ansvar, bara få slappna av och ha kul. Hur det än är så kämpar även han. Det är allt annat än lätt att leva tillsammans med någon som mig.. Men det kommer bli bättre. Det kommer gå framåt så jag likaväl som han kommer få lugn och ro.

Såhär såg min snygging ut innan han gick ut genom dörren!

Ikväll får jag lite egen tid med andra ord. En chipspåse och lite dricka tänkte jag att jag skulle unna mig. (Om jag nu får i mig det).. Sen köpte vi en massa andra go saker iform av kreativitet då vi var på dollar. Dom har fått in en hel del nya grejjer där som jag tänkte prova. Förväntar mig ingen större kvalité på grejjerna dock. Jag kan ha fel!? Men för så lite pengar tycker jag att det är värt att testa åtminstone. 

Det märks då gubben inte är hemma. Barnen testar verkligen mammas tålamod maximalt! Särskilt min äldsta.. Som hon kan ligga i. Och uppnosig som bara den har hon blivit. Ibland upptäcker man hur man står där själv långnäsad med ett öppet förvånat gap och tänker "Kom det där verkligen ur MIN unge?". Men man får vara konsekvent! Sätta gränser redan från början då man märker att hon försöker slingra sig eller då hon inte får som hon vill..

Hon kan dock vara otroligt förstående och snäll såklart! Igår var jag så otroligt tacksam. Eftersom vi kom hem ganska sent från klubben och jag som mådde allt annat än bra, hade jag ingen större lust alls med att sätta mig och sy en klänning till hennes maskerad-disco dom skulle ha på skolan. Jag frågade henne snällt om det inte gick bra att hon fick låna hennes lillasysters klänning som jag sydde för ett tag sedan. "Ja mamma, det går jätte bra!". Tack gode gud! Jag fick gå och lägga mig och sova hela natten! En bamsekram och ett väldigt tacksamt tack senare sov hon och vaknade imorse förväntansfull inför dagen och totalt nöjd.

Nu sover dom sött efter lite kvällsfika, tandborstning och sagostund. Så nu ska denna mamma sätta sig och försöka njuta av denna egna tiden.

Inga kommentarer: