9/23/2012

Varm i själen!Foto; Sofia Macar
Underbara kväll! Japp, har återigen haft en såndär awesome natt som man bara kan ha på ute på dans! Tok mycket folk som kom från långväga håll bara för att hinna höra och dansa till Shake så mycket som möjligt innan dom slutar nästa år. Ett utav mina favoritband! Känns så trist! Men önskar dom all lycka i framtiden. Dom har ju hållit på ett bra tag!

Igår fick jag dansa med många gamla godingar och några få nya, blev knäppt av väldigt många fotografer och dansade nästan, men bara nästan alla låtar. Fick lov att sätta mig ner då yrseln lyckades komma och hälsa på. Det kändes tufft innan vi skulle dit då jag redan då antog att det skulle komma en hel del folk. Katastroftankarna låg på hög nivå. Men faktiskt! Hör och häpna! Det gick bra! Jag tog allt vad min sjukgymnast har lärt mig med mig i bakhuvudet och jag övervann mig ångest många gånger under gårdagskvällen. Det kändes jobbigt i en del buggar men jag fortsatte att dansa och försökte koncentrera mig på min partner och inte alla runt omkring.

Nu är jag på G och det känns underbart! Att skynda långsamt och bara vara i nuet, det är min grejj det! Ta steg för steg i vardagen och bara göra saker för vad dom är och i sin egen takt. Det går trögt och kanske mer långsammare än vanligt men det går framåt med små små steg och det är jag nöjd med! Jag kunde njuta av gårdagen och att få komma hem och lägga sig alldeles hög på härliga känslor i själen och alldeles kletig av svetten man fått både från andra och sig själv, lägger sig i sängen i mitt hjärtas famn och bara slappnar av i varje liten cell.... Oslagbart! Så, idag ska jag byta sängkläder i sängen, that´s for sure! Man orkar liksom inte duscha på natten då man kommer hem kl 03. Då tar man hellre en härlig, lång, varm duch på morgonen så man känner sig sådär gudomligt ren och pigg resten av dagen. Onödigt vetande och kanske till och med lite Growes! Men man behöver inte vara perfekt jämt!

Btw!! Mitt hår fick sitta kvar, ingen som lyckades få tag i en tugga av det och jag tror inte att det var ett sånt stort störningsmoment, hoppas jag iallafall! Annars ber jag grabbarna om ursäkt!! På slutet fick jag lov att sätta upp det! Underhåret blev alldes blött och för att skona de jag dansade med men också mig själv från att få en svettdusch mer än vanligt så satte jag upp det.

Foto; Sven Jonsson

Inga kommentarer: