9/10/2012

Våga!

Jag blir så full i skratt! Satt och läste igenom inlägget jag skrev igår. Så många känslor som sprudlade inom mig, så många tankar som jag helt enkelt inte fick ner skrivet för att var och en av dom är lika viktig. Det finns ingen som överträffar den andre. Jag var nog fortfarande lite små "hög" av dansglädjen. En härlig känsla som jag önskar att alla människor fick ta del av!

Nu har jag lugnat mig lite. Kroppen känns fortfarande öm och en aning stel men det är det värt. Dumt av mig att skippa strechingen igår. Ja får sätta mig ikväll och töjja lite. Nu är Håkans lilla hos mammsen så nu blir det lugnare i en hel vecka. Jag gillar då det är lite fart och fläkt i tillvaron. En massa barn (3) som springer omkring lite överallt, myset man får erfara varje dag, den där villkorslösa kärleken som bara de små kan ge. Priceless!

Så, vad händer idag? Inte mycket. Mina små kom hem igår efter en helg hos pappsen så idag ska vi göra egna köttbullar till middag. Är alltid lika poppis hos barnen då dom ska "Mouscha" ihop den kladdiga smeten för att sedan rulla dom till stora/små bollar. Dom älskar verkligen att vara med på just matlagningen, ja det mesta såklart. Jag kommer ihåg då jag var liten då mamma hade gjort ett schema på oss 3 systrar. En skulle ta middagen och disken, den andra skulle städa och den tredje skulle ta tvätten. Ett bra sätt att lära barnen i tidig ålder.

Jag ska sätta mig ner och måla lite på beställningarna jag fått, 3 barntavlor och ett porträtt. Nu har jag till och med bildat en liten grupp på facebook med just min konst och allt pyssel jag gör. Min tanke med den är att vi tillsammans kan ge varandra inspiration!? Är fortfarande osäker på om det var en bra idé men man måste ju prova för att kunna veta det. Jag har bestämt mig för att satsa nu! Verkligen ge gärnet för att uppnå det jag vill. Mina drömmars mål! Det kan ju inte annat än att gå fel och gör det det så finns det andra vägar att följa. Eller hur!?
Att våga är att förlora fotfästet en sund! Att inte våga är att förlora sig själv!

Inga kommentarer: