9/04/2012

"The show must go on!"

Sådärja. Hela familjen är komplett igen! Alla barnen hemma och det är full fart! Så skönt även om man är sjuk! Orkeslösheten och utmattningen spelar liksom ingen roll då man ligger i soffan avdankad och dom små kryper upp hos en och säger "Mamma det är jätte synd om dig tycker jag!" eller "Lataliii, äj du schuuk?" Och klappar en på kinden ömt och försiktigt! Man får tillbaka en gnutta energi på något sätt då man blir ompysslad på ett sådant äkta sätt.

Nu har det gått två dagar unjefär med feber. Gårdagen var riktigt tuff när man skulle åka dom här "underbara" resorna i 1 ½ timme 2 ggr med feber och allt.. Ja jag vet, jag tjatar! Men jag är så grymt lee detta nu! Men man kan heller inte låta barnen vara hemma bara för att jag är sjuk. Då offrar jag mig hellre för att dom ska få åka till dagis/skola.

Får se hur det blir nu till helgen. Evetuellt ska vi åka till Öviks-maran. Men ingenting bestäm. Skulle vara kul men då är det här med planering och hitta någon som man kan åka med fram och tillbaka. Inte det lättaste. Dessutom övernattar ju dom flesta där uppe. Hade en tanke att åka förbi mammsen och hämta bilen som står där. Jaaa we´ll see!

Inga kommentarer: