9/30/2012

Söndag!

GOOOD MOORGOOOON!!!


Solen verkar vilja titta fram idag! Härligt! En ny dag med nya möjligheter. Gubben har redan farit iväg på kurs och jag och flickorna sitter och dricker varm oboy framför tvn. Vi börjar dagen lugnt och fint. Kl 15 ska även vi ner till klubben då det är dags för mig och Håkan att träna. Efter det blir det en trip till birsta för att införskaffa lite smått och gott till bilen. Vill också tvätta och städa den lite men det får jag nog ta nästa vecka.

Känns så härligt just nu! Jag har ingen ågren inför veckan what so ever utan jag kan faktiskt säga att jag ser fram emot den kommande veckan. Inga bussar, jag kommer hem i tid. Ingen stress och barnen kommer vara torr och ren väl på dagis. Av någon anledning är det precis under den här tidsperioden på året som det är mäkta intressant och roligt att hoppa i vattenpölar vilket resulterar i att man får byta byxor då man väl kommit till dagis, inte alltid men det har hänt.

Så dagen rullar på!
Vann Btw ett par skitsnygga vinterstövlar idag på tradera! 105 kr inkl. frakt! Helt klart ett kap! Så nu får även jag vara varm om fossingarna i vinter!


 

Inga kommentarer: