9/25/2012

Se det ljusa i det mörka!

Vilken dag! Kände inte alls för att kliva upp i morse med en migrän som låg och grodde lite i smyg. Än har den inte brutit ut men den lär väl komma med sina boxarhandskar och klubbar ner mig ikväll då jag slappnar av. Inte så mycket annat att göra än att ta två alvedon och gömma sig under täcket, fundera över vad man har varit så spänd över under dagen och klura ut ett bättre sätt att hantera den stressen på.

Imorgon kommer äntligen mitt paket med dukar och färger. Har haft känslan av ett mer eller mindre handikapp utan dukar, panik över att mina färger håller på att ta slut. Jag har dock en hel del akvarell färger på tub hemma samt oljefärger som bara ligger men det är inte samma sak som att måla med akryl. Hade ju kanske varit smartast att göra upp dom men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för motiv med dom än. Det är annorlunda tekniker och lite annorlundare hantering av färgerna än med just akrylen. Känns lite som att då jag nu har börjat lära mig en annan teknik så vill jag få in det riktigt innan jag börjar på något nytt.

Det kommer och dessutom behöver man ju grejjer att göra dom på!
Skulle vilja måla några fina motiv med akvarellen på hårdpapp och rama in. Men vad? Har kollat på olika videos men de flesta är endera landskap eller porträtt. Jag skulle vilja göra något helt annat, lite special sådär. Det tål att tänkas på!

Gubben jobbar eftermiddag hela veckan, en bil står och väntar på mig uppe i Kramfors! Frustrerande? Oh yes! Men den som väntar på något gott...! Barnen har varit sjärten tå PIIP idag! Gisses vilket humör dom små kan utbrista i. Dock ändå så tror jag att hela denna dag har varit en mer eller mindre pers för dom. Imorse då jag klev upp sov dom fortfarande, vilket inte hör till vanligheterna här hemma. Runt 6-7 vaknar dom annars och då är det bara att stiga upp. Imorse var dom totalt slutkörd. Ville inte alls kliva upp, typ som mig själv då.

Man vet ju själv hur man är då tröttheten sätter in. Man är inte direkt på alerten då eller! Ikväll blir det mys! Ligga framför tvn tillsammans tills det är läggdags och bara må. Det låter som den ultimata kvällen för våran del! En ny dag imorgon!

Inga kommentarer: