9/28/2012

Positiv dag!

 Åh! Idag är det en såndär ruggigt positivt dag igen rakt igenom!
Idag fick jag mitt andra paket med dukar! Yaay! Klad konstnär!!
Får se vad man ska hitta på med dom. De små vet jag redan vad jag ska smycka med. Jag är så säker på hur det ska se ut i huvudet men det är då inte lika lätt att få det på duken. Men det återstår att se.

Älskar färgerna och penslarna jag fick hem igår! Mina gamla höll på att ta slut och paniken växte. Dom är trots allt från 1800-kallt och håret på borstarna ramlar av bit för bit. Så det var dags att införskaffa nya. Underbara penslar! Mjuka och fina! Synteten gör att det går så smidigt att dra penseln över duken och den lämnar inte lika hårda synliga penselspår efter sig! Billiga men behagliga och helt klart prisvärd!

Igår gjorde jag och flickorna ett roligt pyssel! Tänk vad vanliga konserver kan göra nytta! Passade perfekt till alla våra "kontors-små-plock-prylar" samt till mina penslar eftersom jag inte hade någon lättåtkomlig förvaring till dom. Det gick ju som smort och väldigt poppis för barnen också!
Mina burkar som är målad i svart/vitt limmade jag ihop med limpistol för att lätt kunna bara plocka fram hela bibban. Eftersom kanterna är vass efter man öppnat dom så la jag en limkant (Ganska tjock) just för att man inte ska skära sig på den. Lite trixigt men det gick! Finns säkert något smidigare sätt men såhär gjorde vi iallafall.Ikväll kommer dessutom min underbara svärmor för att skjutsa oss upp till Kramfors! Gulle henne!! Vi ska hämta bilen vi ska köpa och sen slå två flugor i en smäll för att hälsa på allihop! Sweet!! Som jag har längtat! Mormor har dessutom fått komma hem så nu får vi äntligen träffa henne igen sen flera veckor tillbaka! Det är på tiden att vi tar oss upp! Gud så härligt! Träffa mamma, barnen, mormor och morfar, barnens farmor och hela kompaniet där uppe!
Underbart är det enkla men ack så starka ordet!

1 kommentar:

maria mamma till Tilde och Minnah sa...

Hejsan vart har du beställt dukarna och penslarna ?