9/29/2012

På hemmaplan!


Känns bitterljuvt att vara hemma faktiskt. Har saknat allihop så mycket! Att en utav mina minsta småsyskon (4) började gråta då det var dags för hemfärd för oss gjorde inte det hela lättare! Fyy vilka skuldkänslor jag fick! "MIN Nattis! Kan jag och Jaquline få komma och sova hos er igen!"... Klart dom ska få göra det!! Bara vi får tiden till det! Känns så dumt! Man ska alltid ha tid till barnen men av olika anledningar tar så mycket annat upp ens tid och avståndet gör det ännu svårare. Vi har tre egna och två till betyder att det knivar till sig en aning, att ha dom under veckodagar går liksom inte så bra, hur gärna jag än vill!

Men vi har lovat att vi ska åka på drakborgen med allihop någon helg framöver och så kommer det bli! Sist åkte vi till Kulturmagasinet vilket var en riktig hit bland alla barn. Systrarna tyckte det var roligast eftersom dom aldrig ritkigt varit på ett sådant ställe. För er som inte vet så har jag 5 halvsyskon (jag är äldst) en 20, en 18, en 4 och en 2. Den 5e, min lillebror som bor i Gävle som är lika gammal som min äldsta. Mjaa! Lite krångligt kanske och inte så vanligt heller men så är det.

Vi kom iallafall fram sent igårkväll. Barnen var trötta, Cecilia försökte att somna men hittade ingen bra ställning att sitta i så hon förblev vaken. Hämtade bilen sen direkt till mamma. Barnen fikade lite sen bums i säng. Vaknade tiidigt imorse efter en iskall natt. Försökte mysa så mycket jag kunde med de små. Åt lite frukost för att sedan fara vidare direkt till farmor. Gud så mysigt att träffa dom igen. Det är ju inte ofta man åker och hälsar på dom, dumt nog! Men det får det bli ändring på nu! Nu har jag ÄNTLIGEN en bil och har möjlighet att åka upp närhelst jag vill!!

Fy fabian vilken lättnad!! Och tro det eller ej; vi kommer spara in så grymt mycket på att köra bilen istället för att åka buss. För bara mig kostar det 80 kr om dagen att åka buss. Dessutom sitter jag i dessa bussar fram och tillbaka 3 tim om dagen. Vilket innebär att vi sparar in både tid och pengar. Vi kan äntligen åka iväg och storhandla! Försäkringen på bilen fick vi superbilligt och dessutom drar den minimalt! Awesome!!

Ikväll då vi skulle lägga oss var Cecilia i ett tillstånd som jag aldrig sett henne i förut. En hel dag nere på klubben med en massa olika människor, resan och alla besöken i Kramfors gjorde att hon var mer virrvarre än vanligt. Hon började såklart tjura och började gråta, mitt i gråtet började hon plötsligt skratta.. Ja är man inte övertrött då så vet jag inte.. Tillslut somnade hon efter en lite pratstund med mamma liggandes bredvid i sängen. Lilla snuttan så stor hon nu är! Inte lätt att vara liten, trött och varit med om många intryck på två dagar! Särskilt inte för henne som har problematik då det gäller förändringar.

Näe! Nu har jag hunnit med att måla två tavlor såhär på kvällskvisten. Sweet!
Nu blir det en lång het dusch och sen lägga mig i min goa gubbes famn och somna gott!
Sussa så gott allihop!

Inga kommentarer: