9/23/2012

Mys!

Sådärja, alla barnen hemma och familjen är återigen komplett för en dag. Imorgon blir vi en mindre igen. Mina kom idag hem med två "Woonpiises" som dom små så gulligt kallar dom. Överlycklig blev barnen men mamma blev kanske gladast. Har länge velat köpa sådana till änglarna. Dom ser så otroligt mysig ut! Hade jag haft möjlighet hade jag lätt köpt en till mig själv också! Älskar myskläder av ett speciellt tyg, mjukt följsamt och värmande. Härligt! Tyvärr kostar dom ju en hel del och det är inte direkt så att man kommer gå ute med dom. Inte för att det är något fel med det eftersom jag har sett många göra det, men jag personligen skulle inte göra det.

Skulle vilja klippa mitt hår. Typ snelugg och klippa upp det lite. Nog för att jag klipper mitt hår själv men då blir det samma gamla vanliga frisyr och det finns alltid en risk för att det blir fel. Någon som känner sig manad? Någon som kan!? Jag är ganska kräsen då det gäller mitt hår. Jag är inte en utav dom som säger "Äh, det är bara hår, det växer ut igen!". Näe! Jag är rädd om mitt hår..
Jag har gjort så många tabbar då det gäller håret tidigare. Å andra sidan verkar det ha vänt nu. Har haft en väldig tur både då det gäller klippning och färgning på senare tid då jag även nu gör allt detta själv. Får se om man kan hålla ut ett litet tag till innan man går till frissan och blir ruinerad.

Kvällen blir lugn. Söndags-mys tillsammans med gubben och barnen. En skål glass ska vi unna oss nu då det är sista dagen under en vecka allihop är tillsammans. Mumms!

Ha en härlig kväll nu!

Inga kommentarer: