9/17/2012

Måndag!

Dagen börjar bra med att mammsen försover sig. Sen kommer äldsta på att hon ska ha gympa och utflykt med skolan idag. Suck! Det hade jag glömt. Barnen tröck i sig frukost medan jag gjorde ordning fika och packa gymnastik-kläder för att väl på skolan få veta att hennes klass visst har gympa på Onsdag. Jaja, nu har hon dom där iallafall och fikat med sig. Så det vart ju ordning på det med.

Min minsta är hemma idag eftersom hon igårkväll återigen fick feber. Det får bli en ritkigt mysdag hemmavid istället. Är ganksa skönt att få några timmars kvalitetstid med liten utan att storasyster är med ibland. Dessutom är hennes koncentration på topp då hon får titta på sitt vavorit program utan att bli störd. Igår fick hon inte det eftersom storasyster skulle jaga upp henne hela tiden även om jag ansåg att hon skulle ta det lugnt pga febern. Det är farsinerande vilken kraft dom små har inom sig även om dom är sjuk. Med så hög feber i deras lilla lilla späda kropp. Dom är starkare än vi tror!

Idag är det målning på schemat. På Torsdag ska alla 4a tavlor vara klar! Känner mig inte ett dugg stressad eftersom jag vet att jag kommer hinna. Det går ganska fort för mig att måla en tavla då jag väl får sitta. Dock sitter jag i flera timmar, som känns som minutrar. Tiden går försvinnande fort då man får lägga tankarna åt sidan och bara måla, få hamna i en slags dvala där man bara är! Sweet!

Inga kommentarer: