9/20/2012

Framtidsdrömmar!

Ännu en härligt solig dag! Man blir så mycket piggare i själen med ljus! Vaknade med ett glatt humör dock med en liten som inte var lika glad. Cecilia satte in spärren återigen då jag sa till henne att ta på sig sina höst skor istället för hennes lågskor. Jag tycker faktiskt att det är dags att packa undan alla sommarskor och kläder nu eftersom det bara blir kyligare i luften. Tunnare mössa och fingervantar ska på imorgonbitti då jag fick höra att det ska bli ännu kallare då. Ha Ha! Mammsen får nog förbereda morgonens bestyr lite tidigare tror jag om jag ska få på primadonnan dessa!

Annars tror jag det blir en lugn och fin dag! Jag ska måla på ännu ett önskemål. Ett litet snedvridet porträtt på en voffsing som jag tidigare målat porträtt av. Väntar med spänning på mina färger och dukar men får nog hållas tills nästa vecka är jag rädd. Men då har jag ju något att se fram emot ännu mer än vad jag redan gör.

Idag kommer dom och hämtar dom fyra barntavlorna jag gjort. Så roligt att dom tycker om dom och att de ville att jag skulle måla dom till deras lille son! Det är ett bra sätt att sprida ordet om att man målar. Ett bra sätt att "marknadsföra" sig eller hur man ska säga. Utbudet blir bredare eftersom jag försöker lära mig nya tekniker och lite mer mångsidig konst.

Jag har en dröm en framtidsplan som jag verkligen strävar efter att få uppnå. En dröm som jag kommer kämpa för. Jag är ung än så nog har jag tid på mig att lära och skapa så som aldrig förr. Jag skulle vilja öppna ett eget litet mysigt ställe där jag kan ha min egen ateljé där man också kan lämna in saker som typ en loppis! Loppis/Atelé! Saker som folk lämnar in gör jag om till ett fint konstverk.
Jag kan komma dit! Bara jag kämpar och tar tag i det! 

I´m gonna get there!

Inga kommentarer: