9/09/2012

Den Magiska Natten!

Japp vi kom dit och vi körde gärnet! Fy tusan vilken helt fantastisk kväll! Magisk!
I början var det dock tufft för min del. Ångesten satte in i bilen påväg dit redan. Men jag gick in körde ett ex antal låtar med gubben, det snurrade till rejält ett par gånger och sen satt jag en stund tills jag blev uppbjuden. Då släppte det! Allt bara rann av mig och jag kunde njuta i fulla drag av energin, musiken, folket, adrenalinet man får då man dansar med riktigt härliga människor som är på samma energinivå. Människor som är lika euforisk som en själv!

ALLA och då menar jag ALLA danser var lika underbara! Det som var lite extra roligt var att de flesta jag dansade med var nya stjärnor. Giisses vilket drag det var och va duktig alla var! Jag kände mig nästan hedrad att få dansa med dom. Foxarna går inte att beskriva med ord. Jag älskar att dansa i en fox där man får röra på sig, olika rörelser för att uttrycka musiken (Inte bara ett två tre ihop). Hjärnan är totalt blank, man känner den andres rörelser, musiken och man vet precis hur man ska röra sig. Om man skulle misstolka så gör man ändå det man tror är rätt och det blir bra i vilket fall. Om inte annat så blir det till en rolig grej och man skrattar åt det.

Vilka komplimanger jag fick för min dans. Jag som har så kasst självförtroende får äntligen känna att jag är bra på något. En kille la ett finger för hans mun och skakade på huvudet efter första låten vi dansat tillsammans. Jag blev livrädd, trodde att jag gjort något fel, att jag totalt hade skämt ut mig. Sen säger han "Det finns inga ord!" och skrattar. Det värmde hela min kropp och själ!

Då klockan var runt 2 så kände jag hur ögonen började gå i kors och huvudet ville inte alls hänga med. Fötterna gjorde ont och kroppen ville på något sätt stänga av. Energidryckerna hade slutat fungera och det slutade med att jag gick och satte mig på golvet bakom skärmarna vid dansgolvet. Jag får skylla mig själv. Innan en dans som varar i 8 timmar så behöver man preppa ordentligt fysiskt. Man måste äta ordentligt under dagen -Inte bara två pizzaslizear, sovit väl -inte en natt med några timmars sömn, druckigt mycket vatten -och inte 3 energidrycker innan. Detta gjorde så klart att ångesten utlöstes. Så, shame on me!!

Trots detta så fick jag njuta ändå! Även om min kropp är slut idag så är min själ fylld med ny energi.
Jag försöker att inte tänka på den där dumma ångesten som ställer till så mycket utan koncentrerar mig på allt det härligt positiva. Genom det så kanske jag kan tränga bort den, på något vis! Eller?

Natten var underbar och jag vill tacka alla från djupet av mitt hjärta som inte vet vad dom egentligen har gjort! Ni gjorde att jag fick slappna av, utstråla det jag verkligen älskar att göra!
Ni gjorde min kväll Magisk! Min tacksamhet går inte att beskriva!


Foto; Anna Karin Köhler

Inga kommentarer: