9/24/2012

Dagisproblematik!

Dagen började på topp! Men ju mer timmarna gick så har det eskalerat från den ena negativiteten till den andre.
Upptäckte efter att ha åkt buss hela förmiddagen för att lämna barn på dagis/skola att jag glömt nycklarna hemma. Utanför dörren börjar jag gräva i väskan men hittar ingenting. Tja, det var inte så mycket annat att göra än att ta sig en ljuvlig busstur (igen) tillbaka ner på stan, gå till Håkans jobb för att hämta hans nyckel, åka bussen hem igen för att efter en halvtimme åka och hämta barnen från dagis/skola. Väl på dagis får jag se att min yngsta bara har foppatofflor på sig UTE!!

Detta är nu tredje gången som hon har, i mitt tycke, för lite kläder på sig ute! Härrom veckan var hon ute i bara T-tröja, förra veckan hade hon inga galonbyxor på sig fast det regnade och idag foppatofflor på fötterna. Det spelar ingen roll om solen är uppe eller inte, det är kallt i luften! Det är höst nu inte sommar!

Hade jag blivit förbannad då vi väl var där hade jag ångrat det imorgon. Jag får prata med dom då jag inte är lika upprörd så som jag blev idag. Anmärkte bara att hon hade dom på sig och svaret jag fick var "Ja då måste hon ha varit inne och bytt skor". Känner lite som så att det inte är så konstigt att dom blir sjuk för jämnan om det är såhär det går till.. Jag försöker sträva efter att mina barn inte ska bli sjuk, att dom ska vara varmt klädda nu då det är ett sånt osäkert väder om dagarna. Kanske är jag hård och lite överkänslig men det må så vara. Jag vill ju mina barns bästa precis som vilken annan förälder som helst!

Ja nu har jag fått spytt ur mig lite galla också.. Det behöver man ibland och jag tror det här är ett bättre sätt än att jag ställer mig och skäller ut dagisfröknarna som faktiskt i grund och botten gör ett bra jobb och tar om hand våra barn! Visst kan dom göra missar, det är faktiskt mänskligt men då det händer flera gånger så reagerar man som förälder!

Inga kommentarer: