8/21/2012

Överväldigade känslor!

Idag fick jag en sån underbar nyhet, en nyhet som kommer ha en fruktansvärd stor betydelse för oss i framtiden, en nyhet som gör att vi kan börja leva som normala människor, som en normal familj, en nyhet som gör att vi nu äntligen efter en sån lång tids väntan och jävulskap kan börja fylla igen våran stora svarta grop som månad efter månad i snart ett års tid bara har vuxit mer och mer!

Att ett enda samtal kan förändra hela min och min familjs framtid! Från och med idag kan jag börja tömma sten för sten ur min tunga säck som jag går och bär på min rygg! För ett tag trodde jag att det var kört... Näe nu ljög jag.. många gånger har jag känt att jag bara vill ge upp. Stänga in mig i ett mörkt rum och stanna där eller gå djupt in i en mörk skog och bara ställa mig och vråla tills lugnorna är tomma på luft!

Idag tappade jag en mega sten ur ryggsäcken, den bara föll! Den föll så hårt och jag blev så överväldigad att jag blev alldeles svimfärdig! Jag fick ångest! Ironiskt va?! Nu hände det en underbar sak men jag fick ändå ångest. Hela min kropp började skaka och tårarna trängde sig genom kanalerna, svimningskänslan kom och hjärtat började bulta! I slutet av samtalet gick de inte att hålla emot längre. Jag brast ut i gråt och personen på andra sidan skrattade lite lätt! (Man kunde nästan tro att jag vunnit miljonvinsten, kanske kan man se det så på ett sätt för våran familj).

Så länge som vi har kämpat! Så länge som vi har våndats! Så länge som vi har stretat emot dom värsta bottnarna! Nu kan vi börja bearbeta! Vi har mycket jobb kvar, väldigt mycket jobb kvar! Men vi är en bit påväg nu! Nu har vi äntligen en början istället för ett slut som bara blev mer och mer defenitivt! Min kärlek har fått mig att hålla modet uppe och även fått mig på benen igen då jag rasat om och om igen! Jag har mycket att tacka honom för!

Efter denna resa tillsammans har våran familj byggt sig starkare! Vi är så sammansvetsade och VI vet att man övervinner allt bara man har kärlek och stöttning. Hur lång tid en än tar, hur många gånger man än bryter ihop, så lönar det sig att kämpa!

Inga kommentarer: