8/01/2012

Fördomar och förhastade slutsatser!

Ja jag vet, Nathalie i ett nötskal. Gårdagens inlägg var mer eller mindre hysteriskt! Jag var så arg och besviken. Jag är såndär människa som blir väldigt inåtvänd och då jag väl blir arg eller besviken så har jag så svårt för att glömma det. Jag har svårt för att glömma det förflutna och gå vidare.

Igår var det en händelse som liknade några andra sedan tidigare vilket såklart gjorde att alla känslor och alla tankar sedan förut kom tillbaka! Min magkänsla hade rätt och visst låg det undangömda saker inunder själva orsaken men det var en sån liten grej så min reaktion var egentligen onödig.

Ibland kan det bli så, missförstånd och man måste ta itu med det direkt istället för att sitta och grubbla på det. Jag hamnade för en dag i mitt gamla mönster. Men efter en diskussion så kom man på rätsida igen. Det är väll ändå huvudsak att man ta lärdom av misstagen man gjort?! Eller hur?

Nu har jag ännu en gång lärt mig att jag måste sluta göra en höna av en fjäder! Det visste jag redan innan men känslorna blev på något sätt överväldigande och då är det så svårt att hålla tillbaka. Men jag är fortfarande ung, 24 år.. Nog hinner jag lära mig hur man ta saker på ett annat sätt.

Som endel säger "Det lär man sig med åren". Jag hoppas det, då finns det ju ändå lite hopp kvar för mig att bli den jag strävar efter att få vara. Jag hade börjat gjort det, en förändring. Ibland gör man missar och man råkar halka av det spåret man en gång har satt upp för sig själv.

Huvud saken är att man lyckas komma tillbaka!

Inga kommentarer: