8/10/2012

Dans och återigen dans!

Jag vet inte riktigt varför jag var nervös igår men jag hade ingan anledning till det!
Jag dansade mestadels med våran goa vän typ 70% av kvällen. Det var inte så mycket folk men ändå tillräckligt för att vara första dansen man går på själv utan sin trygghet. Det gick bra! Det gick väldigt bra! Kände mig dock en aning ensam ingen man kollar efter eller bara kan gå till om det är något.

Igår hände ju inget speciellt. Ingen ångestattack ingenting.. Igår då jag kom hem satte jag mig ner i soffan och funderade på hur kvällen egentligen löpte. Jag bara var.. Jag bara fanns.. Ångesten hade näst intill glömt.. Det hände en gång ibörjan första dansen med en ny men då lyckades jag skaka av mig den. Det gick! Och jag vann återigen över min ångest!

Dans är bra för mig! Dansen måste jag fortsätta med för att må bra! Hur mycket energi jag än gör av med under en sådan med 4 timmars dansande konstant mer eller mindre så är det just precis den som är min energiladdning. Ingenting kan göra mig så glad som dansen, förutom mina barn såklart! Man glömmer tid och rum, man glömmer alla problem och man får vara helt och hållet sig själv!

Ja det var det det! Ikväll blir det dans till Voyage! Men då kommer hjärtat med som tur är! Då lär det säkerligen bli en hel del som kommer!

Min dag kommer bestå av möte nu först på morgonen. Ett efterlängtat möte!! Sen upp till svärmor och lämna av Håkans lillfia, mys hemma och sen göra sig klar för dans! Kommer nog bli awesome!


I kicked your ASS!!

Inga kommentarer: