7/11/2012

Onsdag!

Idag har jag varit mer död än levande.. Har känt mig som en zombie. Nu i eftermiddag fick jag vila en stund, en stund som blev några timmar.. Inte bra, inte bra! Eller, "fick" va väll ett fel ordval av mig, min sambo praktiskt taget chasade mig i säng. Det är i sådana lägen man inte ska lägga sig för då är det totalt kört på kvällen. Jag försökte verkligen vara vaken i vilket fall men då jag kände hur huvudet inte fungerade som det skulle så bestämde jag mig. Då jag vaknade imorse var jag alldeles tjock i näsan dessutom och sådär super hängig som man blir av förkylning. Nu har den legat och grott i flera veckor men inte brutit ut riktigt. Idag blev jag nästan lättad. Lika bra att den bryter ut på riktigt så man blir av med den helt. Men chi fick jag. Jag bara nyser och efter det lite snorig sådär men den verkar vara tjurig som få.

Nu till något helt annat! En positiv sak, japp ni läste rätt! En stor nyhet för oss här hemma!
Min äldsta dotter har nu tappat sin 3e tand. Vilken lycka! Hon är en liten fegis då det gäller saker på henne själv som kan göra ont tex. att skrapa bort en sårskorpa eller som nu försöka ta ut tanden fast den näst intill var nära på att lossna av sig självt. När man var liten själv drog, slet och vred man på den där nedrans tanden eftersom man visste vad som väntade dagen efter. Jo tandfén!

Det hände sent igårkväll. Nova klev upp för att hon skulle gå på toaletten. Efter ett bra tag hör jag väldens vrål inne ifrån badrummet och jag kutar dit i ren panik. Nova står och gråter med fulla munnen med blod. I samma veva som jag ryckte åt mig en handduk eftersom jag trodde hon hade slagit sig hörde vi ett litet klirr-liknade ljud i handfatet. "TANDEN LOSSNADE MAMMA!!" Skrek hon av glädje med en liten ton av ett skratt samtidigt som hon grät av rädsla för allt blod. Mamma tog en lättnads suck!! Tur var väll ändå att hon inte hade gjort illa sig, tänker vilken skräck! Tanker slog mig också, tur att inte tanden ramlade ner i avloppet! Vilket drama det blev.

Men då vi fick stop på blödningen skrattade hon bara och var överlycklig. Hon satte sig ner och förklarade för mig vad som hända skall. Tandfén kommer att komma hit under natten med pengar och sagt och gjort. Nog hade hon varit dit på morgonen och lagt dit en slant istället för en tand ;) hihi!

Så nu ser hon ut såhär. En tandlös liten gumma!

Inga kommentarer: