7/04/2012

Onsdag!

Nu är det julimånad. Redan.. Sommaren är snart slut samtidigt känns det som att den knappt har börjat. Man har inte hunnit med hälften av alla de saker vi hade inplanerat. Sommarvärmen har inte riktigt infunnit sig heller tycker jag. Men det kommer, vi har ju hela livet framför oss att göra allt detta. Det bästa med det är att jag få tillbringa min tillvaro tillsammans med mina barn och min underbara sambo! Får se nu hur det blir i framtiden. Många framtidsplander men man får jobba hårt för att komma dit.
Livet är inte en dans på rosor direkt men då man når dit där vi är nu så lär man sig att uppskatta det minsta lilla och man uppskattar varandra. Man kommer på olika lösningar tillsammans vilket innebär att man kommer närmare på ett helt annat sätt. Snart har hjärtat mitt semester också. Ska bli såå skönt att ha honom hemma och få pyssla om honom riktigt ordentligt. Så som han har jobbat och stått i så förtjänar han det!

Denna vecka har bestått av lägenhetsrenovering hos ett par kompisar som har flyttat bara några husrader från oss. Vilket jobb vi har lagt ner men det kommer bli så fint. Jag och Håkan är väldigt händig av oss och älskar att bygga, fixa och dona, ja allt vad renovering heter egentligen. Igår började vi runt 13, tog en matpaus nånstans mitt i och sen fortsatte vi tills klockan var närmare 22. Tiden gick så fruktansvärt fort men likaså tröttheten som sakta men säkert kom ikapp. Men det var det värt. Idag blir det fortsättning och då är det sätta upp tapet, målning och slipning som gäller.

Känner mig obeskrivligt trött och slut eftersom man inte kom i säng i normal tid igår. Håkan hade jobbat hela dagen och den där kvalitetstiden tillsammans blev kanske längre än planerat. Det blir oftast så då båda har jobbat under dagen och man kommer hem och är totalt slut, man har använt både kropp, själv och hjärna i det man håller på med. Man äter lite sen hamnar man i soffan och hittar inte den där orken till att göra annat. Då jag väl är på plats kommer motivationen tillbaka, det är jag helt säker på.

Inga kommentarer: