7/05/2012

Normal tillvaro igen!

Åh mina underbara änglar är hemma igen!!!!
Som mamma har längtat! Det känns så fruktansvärt tomt utan min lilla virrkalle till yngsta och primadonna till äldsta, hihi. Cecilia är lite så, en liten virrvarre som far överallt och sen har vi min lilla Nova som kan allt, vet allt och har en väldigt bestämd attityd just nu. Men hon har ju trots allt hunnit bli 6 år nu så då passar ju den där 6 årstrotsen väldigt bra in just i denna stund.

Det är farschinerande att se på och jämföra som förälder alla de framsteg och alla nya påhitt som dom lär sig. Nova har kunna räkna plus och minus sen ett bra tag tillbaka och kan också ett flertal ord på engelska. Cecilias olika komiska kommentarer som bara spritter ut utan att hon tänker på vad det var hon egentligen sa. Men dom är så duktig och jag är en mäkta stolt mamma!

Idag ska vi försöka ta oss ut och leka lite i den underbara solen som äntligen är här. Skulle vilja gå ner till badstället dom har här. Många planer och vi har många dagar på oss!

Måste försöka hinna få tid över till att gå igenom alla påsar och lådor med tyger jag har fått och fixa någon slags förvaring. Nu har jag ju faktiskt en hel del olika projekt på G så alla tyger kommer defenitivt att komma till använding. Underbart att man kan få saker av andra som tänkte kastas men som man faktiskt kan göra annat av. Återanvänding, hur bra som helst!

Prio ett blir att bli klar med flickornas jeansjackor som jag sytt av gamla jeansbyxor och eftersom dom älskar HelloKitty så kunde jag ju inte låta bli att brodera in ett sådant motiv, olika motiv på alla jackor samt guldhuva såklart!

Tillbaka till min underbara vardag med fart och fläkt! Här ska mysas!!

Inga kommentarer: