4/16/2012

Många bäckar små!

Nu är det mycket på gång känns det som. Men inga saker som jag direkt fasar över. Klart man är en aning nervös men det är inte så att jag känner att jag hellre skulle vilja slippa. Vilket mångt och mycket gör. Träningen går kalas just nu! Är ute och går ca 5 km varje dag och idag gick jag hela vägen från flickornas dagis själv eftersom Håkan jobbar. Det gick bra bara jag andades lugnt då jag kände hur hjärtat började rusa. Hade hörlurarna med musik från min iphone och gick i rask takt nästan lite som att jag gick i min egen lilla värld.

Nu börjar saker och ting inom mitt modellande också ta vid. Bloggsidan är klar och snart har vi ännu ett möte tillsammans med alla dom andra att se fram emot. Många planer också inom det. Som jag skrivit tidigare så har vi modeller en bloggsida där vi skriver om allt mellan himmel och jord men också om våra fotograferingar. Kan vara intressant för er som delar samma intresse eller helt enkelt skulle vilja följa oss. Så denna länkar jag återigen Här!

Jag skriver varken någonting om min ångest eller om mina barn i den bloggen utan jag försöker att sära på denna blogg där mitt privatliv spelar in och mitt modellande. Detta eftersom det såklart finns dom som inte bryr sig alls om hur jag mår eller om jag har barn eller ej liksom. Dom är ju endast ute efter tips och att följa "Modellen Nathalie" men framför allt snygga bilder. Hm... Den här förklaringen lät inte lika bra som då min fotograf sa den, men jag hoppas ändå att ni förstår hur jag menar.

Ni kan också följa mig lite mer privat genom att gå in och GILLA min gilla-sida på facebook. Länkar också denna Här! OBS! Har varit med om flera gånger nu att folk tror att det räcker med att bara "gilla" några bilder men så är inte fallet. Det finns en liten ruta längst upp till höger där det står "Gilla", klicka på den så är ni med. Då ser ni också mina uppdateringar i erat nyhetsflöde (där man ser alla sina vänners uppdateringar).

Sen får inte jag betalt för att stå som modell ÄN. Eftersom jag är sjukskriven och behöver förbättra mitt mående innan jag kan ta på mig något sådant. Jag började modella redan innan jag blev sjukskriven och det blev liksom för mycket med jobb i kramfors, jobb i sundsvall, flytt från kramfors till sundsvall, modella och en hel del andra saker som pågick privat. Mitt liv då var i ett enda kaos så det var inte konstigt att jag gick in i väggen. Att fortsätta stå modell är ett steg i rätt riktning. Man måste börja någonstans och det hjälper inte att stänga av allt man tycker är roligt att göra. Det är just sådana saker man tycker är roligt som man ska fortsätta med!

Men nu har man lärt sig sin läxa och jag kommer att komma tillbaka. Att börja jobba är mitt första mål! Det får ta den tid det tar men jag hoppas att det går relativt fort!

Vi har också fått tid till min äldsta dotters förkola! Nu ska vi äntligen åka och hälsa på dom. Som hon har tjatat. "Mamma jag vill fylla 6 år NU så jag kan börja på lekis!", "mamma när ska vi träffa dom på lekis!"... Ja och snart är dagen D kommen! Är lite orolig bara eftersom hon och min minsta är väldigt sammansvetsade men också för att Nova ska gå på ett annat lekis än hennes vänner hon går med nu. Men barn är ju så bra på att anpassa sig ändå och hon kommer ju lära känna andra kompisar. Så egentligen oroar jag mig nog i onödan.

Näe, tillbaka till vardagen så får ni ha en toppen dag!


Inga kommentarer: