3/15/2012

Välkommen till min blogg!Hej! Välkommen till min blogg!

Jag är 24 år och 2-barnsmamma. Flyttade från idyllen på landet till stressen och folkmassorna som en större stad innebär. Jag lever tillsammans med min underbara sambo som finns och stöttar mig i allt jag gör, hans dotter och mina två små underbara änglar.

Denna blogg kommer jag änvända med det syftet att få ventilera, "bolla" och kanske till och med hjälpa andra som sitter i samma sits som mig själv. Jag kommer skriva om saker jag anser är rätt/fel, saker som belastar men också de situationer och händelser som gör att mitt humör spritter av glädje, de saker som jag helt enkelt mår bra av.

Ni kommer få läsa om hur jag dagligen "fightas" med min panikångest som sakta men säkert tvingat sig fram genom åren och bara blivit större och kraftigare. Mina framsteg jag gör är otroligt viktiga och en avgörande del i mitt liv! Bara en sådan enkel sak att gå ner på affärn som så många gärna gör, eller att få gå lugnt och stilla i en klädaffär (shoppa) och slippa känna att hjärtat runsar i 180 och den första känslan man känner är att man vill springa ut därifrån! Dessa saker är inte lika självklara för en människa som lever med ångest!

Jag hoppas jag kan tillföra något med den och att ni kan läsa denna med förståelse och omsorg!


"Man kan inte alltid se på utsidan hur en männsika mår på insidan!"