3/22/2012

Positiv dag!

God eftermiddag!

Idag är nog den första dagen på hela denna vecka som jag har möjlighet att bara vara hemma och ta det lugnt utan att känna att man är totalt slut i hela kroppen, utan att känna den här energitömningen att man knappt orkar med att ställa sig och diska.

Idag vaknade jag runt 10, klev upp, fixade till sig så man ser ut som en människa igen, gick ut med vovven, ner på affärn och sen har jag suttit med datorn och surfa runt bara. Jag får ta allting i min egen takt. Dock ändå så kan hela den där biten med att ta saker i sin egen takt också innebära att man skjuter upp saker och ting. Iallafall för mig. Det kan bli så lätt att man tänker "jamen det där kan jag ta om en timme" timmen flyger iväg och man har fortfarande hitta det där drivet att nu MÅSTE jag göra det här!

Dessutom skulle jag just nu kunna lägga mig under täcket och bara sova bort hela dagen för huvudvärken jag har nu är då allt annat än nådig. Misstänker att det är bihålsinflammation. Knastrar och spraka i näsan för att sedan utveckla en otrolig smärta och ett slags tryck i huvudet. Men dagen kan ju inte stanna upp bara för det. Har tryckt i mig två alvedon så kanske jag håller mig på benen i några timmar till åtmistone! Har haft denna huvudvärk i flera dagar nu.. Så det kan ju faktiskt vara någonting annat också. Ren och skär huvudvärk..

Idag fick jag ÄNTLIGEN berätta för hela världen att min lillasyster Tina är gravid! Att jag ska få bli moster för andra gången! Helt otroligt! Känns så konstigt om man tänker efter... Mina småsyskon liksom. Dom har helt plötsligt barn nu. Dom sitter i samma sits som jag har suttit i. Man bli så glad för deras skull och man kan inte riktigt komma ifrån den här känslan av stolthet och lite mallighet! Dom kommer få gå igenom likheter som jag har gått gjort och det känns lite extra roligt att det faktiskt finns saker som vi har mer gemensamt än någonsin! Vi kan vända oss till varann i fråga om råd osv. Riktigt kul och nu håller vi tummarna för att allt går bra och jag kommer alltid finnas här som stöd och på något sätt vägledning om så önskas!


Igår färgade Håkan håret på mig också. Sist vi gjorde det så tvättades det ur nästan direkt. Så jag hoppas att färgen håller i sig lite längre denna gång. Nu använde vi ett helt annat märke än vad jag brukar andvända också så vi får se. Tanken från börjar var att det skulle bli lite mörkrött som sist men imorse då jag vaknade fick jag nästan en chock. Jag tänkte hur i hela friden vart detta!? Jag kan ju inte gå såhär. Men efter jag hade fixat till det och vant mig lite vid det så blev det kanske inte så tokigt ändå. En aning utstickande och annorlunda vilket i sig inte behöver vara något negativt. Fick till och med komplimanger av kassörskan nere på affärn! 

Som vanligt så lyckas gubben skojjsa till det!

Inga kommentarer: